In loc de introducere...

** Balta Otvesti,pescaria care contine toate ingredientele,pentru ,,masa festiva,, a pescarului pasionat.

**O diversitate piscicola,pentru care cu greu se poate gasi un termen de comparatie,cu o ,,viata de noapte,, care ar putea purta eticheta ,,Balta care nu doarme niciodata,,!

**Pescaria Otvesti,poate satisface toate gusturile,de la cele mai putin pretentioase,pana la cele mai exigente,indiferent de durata vizitei,Baltile de la Otvesti,vor avea intotdeauna ceva de oferit!

**Sa savuram satisfactiile oferite de cea mai nobila pasiune.


joi, 5 mai 2011

Captura de somn romanesc.

Pfaiii...pot sa spun ca am avut putin de ,,furca,, cu el,

nu eram pregatita pentru o captura de somn,nici batul de pescuit si montura,era una simpla cu un carlig de 8 si momitor cosulet,eu dadeam dupa crap,ce-i drept,am pus o rama neagra,insa...
nu m-am gandit ca la carligul asta mic vine un ,,barosan,,ca el...oricum am avut noroc ,fiindca dupa ce am luat pestele in minciog,am observat ca s-a rupt si nylon-ul...si cel ramas pe tambur,s-a intins si e ca un arc acuma...he,he ,dar si-a facut treaba,asta e important.
Prima imagine,nu e chiar reusita,mi-am facut-o cu un aparat cu declansator programat,la 10 secunde,dar pana m-am luptat cu animalul,observ ca nu m-am aranjat chiar bine pentru poza...a doua,doar cu somnul e mai reusita...ma grabeam ca sa-l eliberez si nu am mai insistat asupra calitatii imagini,dar ce e important ,se vede


somnul din imagine,a cantarit 5,6 kg
si l-am eliberat

2 comentarii:

Pescar.ro spunea...

Frumos somn! Felicitarile mele!

Paddy Pike spunea...

Thats fantastic, And when you hook one you get a great fight,
Well done,
,,,Paddy,,,