In loc de introducere...

** Balta Otvesti,pescaria care contine toate ingredientele,pentru ,,masa festiva,, a pescarului pasionat.

**O diversitate piscicola,pentru care cu greu se poate gasi un termen de comparatie,cu o ,,viata de noapte,, care ar putea purta eticheta ,,Balta care nu doarme niciodata,,!

**Pescaria Otvesti,poate satisface toate gusturile,de la cele mai putin pretentioase,pana la cele mai exigente,indiferent de durata vizitei,Baltile de la Otvesti,vor avea intotdeauna ceva de oferit!

**Sa savuram satisfactiile oferite de cea mai nobila pasiune.


vineri, 1 iulie 2011

Noaptea pe lac!

O partida de pescuit nocturn,de cateva ore,nepregatita dinainte,dar cu multa activitate si satisfactii pe masura!


In general aceste partide,pentru care te hotarasti in acel moment ca vrei sa pescuiesti,fara prea multe detalii puse la punct,parca ies mai bine.
Partida a inceput in jurul orelor 21:00 pm si...
s-a incheiat la orele 03:00 am,in total s-au capturat 5 crapi frumosi,4 bucati peste 5-6 kg si un somn romanesc de 3,5 kg.
Crapii s-au dat bine la boiles de 12 mm,cu aroma de capsuni si porumb cu aroma de tutti frutti.Pestii au fost eliberati...cu exceptia somnului!

2 comentarii:

Paddy Pike spunea...

I used to love carp fishing at night, But to catch so many in a short outing is great, Normaly 1 a night is good and 2 is great, But 4 is fantastic,
Well in my friend,
,,,Paddy,,,

alfi spunea...

He, he... yes, it seems more beautiful night fishing, it's quiet and it's exciting and especially if you're fishing for a game longer ... is fantastic.
Thanks for the comment Paddy.