In loc de introducere...

** Balta Otvesti,pescaria care contine toate ingredientele,pentru ,,masa festiva,, a pescarului pasionat.

**O diversitate piscicola,pentru care cu greu se poate gasi un termen de comparatie,cu o ,,viata de noapte,, care ar putea purta eticheta ,,Balta care nu doarme niciodata,,!

**Pescaria Otvesti,poate satisface toate gusturile,de la cele mai putin pretentioase,pana la cele mai exigente,indiferent de durata vizitei,Baltile de la Otvesti,vor avea intotdeauna ceva de oferit!

**Sa savuram satisfactiile oferite de cea mai nobila pasiune.


vineri, 9 noiembrie 2012

Crapi frumosi de noiembrie!


Campanie de inseriere a crapilor!

Sezonul de pescuit la crap din anul 2012,e aproape de final,insa in weekend,daca vremea este cat de cat si buna si nu ploua,pasionatii de pescuit mai dau cate ,,o raita,,
pe la balta,in speranta ca doar,doar,se va mai agata cate ceva...dar dupa cum se vede,treaba a mers super,crapii s-au dat bine la porumb si bile mici flotante,cu arome dulci.
Chiar daca eu nu am reusit sa surprind cu camera mea toate capturile,pot spune ca s-au capturat 18 crapi,unul mai frumos decat celalalt,iar 12 dintre ei,findca au cantarit intre 5 si 8 kg,au primit ,,cadou,, cate un crotal cu numar ,,de inventar,, !
Campania de inseriere a crapilor,cu crotali cifrici,continua,asadar pescarii care vor pescui la balta 2(chiar si in acest an) in 2013,vor putea afla cu usurinta greutatea(chiar daca nu au cantar la indemana) si tot istoricul crapului capturat,pana in momentul respectiv.
Crotalii sunt atasati la inotatoarea dorsala.


Niciun comentariu: