In loc de introducere...

** Balta Otvesti,pescaria care contine toate ingredientele,pentru ,,masa festiva,, a pescarului pasionat.

**O diversitate piscicola,pentru care cu greu se poate gasi un termen de comparatie,cu o ,,viata de noapte,, care ar putea purta eticheta ,,Balta care nu doarme niciodata,,!

**Pescaria Otvesti,poate satisface toate gusturile,de la cele mai putin pretentioase,pana la cele mai exigente,indiferent de durata vizitei,Baltile de la Otvesti,vor avea intotdeauna ceva de oferit!

**Sa savuram satisfactiile oferite de cea mai nobila pasiune.


vineri, 19 noiembrie 2010

IMAGINI SOCANTE FILMATE IN DELTA DUNARII.

Precizez ca nu am vizionat pana la final clipul,deoarece am fost socata vazand doar momentul in care tipul cu furca,o arunca si se infige in peste,in clipa urmatoare am oprit videoclipul.....pur si simplu nu am rezistat sa vad asa ceva...
Probabil ca sunt printre Dvs. si persoane mai ,,tari,, care vor dorii si pot sa vada asemenea faze.

3 comentarii:

alfi spunea...

Doresc din suflet ,ca autoritatile sa se sesizeze si sa rezolve aceasta problema,pentru ca sa nu creeze un precedent.

Gabriel Avramovici spunea...

Salut, eu mi-am facut de curand un blog , am vizionat indignat ceea ce au filmat acei smecheri, dar asta e situatia in ziua de azi, eu sunt bucurestean si am doar Argesul ceva mai aproape(18km)de casa...si aici a fost un adevarat masacru in ultimii ani, braconierii lasa plasele in apa nici nu se mai obosesc sa le scoata!Sunt numeroase cariere de nisip, iar cei care lucreaza acolo "pescuiesc" folosind curentul...
In timp o sa postez si eu imagini pescaresti, dar eu nu sunt pescar de crap, nu am rabdare sa stau sa joc table sa aud clopotelul sau alarma , daca nu prind peste la intervale mici de timp nu ma simt relaxat, de aceea pefer pescuitul la caras,oblete.

alfi spunea...

Ciao Gabriel,nu cred ca conteaza specia la care pescuim,prin definitie cuvantul pescar,cred ca cuprinde intregul ansamblu a-l pescuitului,deci pescari suntem cu totii(vb.despre cei pasionati).
In Banat,desi sunt destule rauri,pescarii inpatimiti sunt din ce in ce mai nemultumiti,dat fiind faptul ca se braconeaza ,,la greu,,....si atunci le mai ramane o singura alternativa(ca sa tina ,,aprinsa flacara pasiunii,,)....merg la pescuit la balti particulare.....unde Crapul este cel mai popular peste,avand un pret mai mic(cred ca din cauza crizei actuale).