In loc de introducere...

** Balta Otvesti,pescaria care contine toate ingredientele,pentru ,,masa festiva,, a pescarului pasionat.

**O diversitate piscicola,pentru care cu greu se poate gasi un termen de comparatie,cu o ,,viata de noapte,, care ar putea purta eticheta ,,Balta care nu doarme niciodata,,!

**Pescaria Otvesti,poate satisface toate gusturile,de la cele mai putin pretentioase,pana la cele mai exigente,indiferent de durata vizitei,Baltile de la Otvesti,vor avea intotdeauna ceva de oferit!

**Sa savuram satisfactiile oferite de cea mai nobila pasiune.


sâmbătă, 21 aprilie 2012

Prima partida de pescuit nocturn,20-21 aprilie 2012.Prima partida de pescuit nocturn in 2012.
Desi noaptea este inca scazuta temperatura,cei trei baieti s-au gandit totusi sa-si incerce norocul si cred ca in final nu au regretat decizia de a pescui noaptea!
Mai jos puteti viziona un videoclip cu cateva capturi de la aceasta partida nocturna.2 comentarii:

Anonim spunea...

Am inteles ca nu mai lasati pe noapte la pescuit,pot sa intreb de ce?
Sau daca se va mai schimba ceva la hotararea actuala?

alfi spunea...

Da este adevarat,momentan am sistat pesuitul de noapte,deoarece exista foarte multi pescari nesimtiti care cred ca pot profita de intunericul noptii si incearca cu diferite metode sa ne pacaleasca,acum doua saptamani,pe unul dintre cei anuntati pe noapte,l-am surprins sarind gardul...oare DE CE???
Un altul dupa ce a tinut pe mal un crap mare(cica la sedinta foto),i-a ,,spart capul,, pur si simplu aruncandu-l in apa fara ca sa se aplece macar putin,la urmatorul crap,aceiasi persoana,l-a scapat direct in bot(ma rog gura),ulterior i-a dat drumul,...pe ambii crapi i-am gasit deasupra apei plutind in deriva(morti) a doua zi de dimineata...
TU CE SPUI???
E BINE CE SE INTAMPLA???
Eu am crezut ca fac ceva frumos,o posibilitate pentru pescarii pasionati intradevar si ca pescuitul nocturn e mai palpitant,mai linistit,nu este cald...dar POTI CU CIUMETII???
I-am facut oarecum mustrare tipului care l-a scapat pe jos,dar nu m-am comportat urat nici o clipa cu el,am pastrat tonul si ,,expresiile,, in limita bunului simt...insa in urmatoarele zile,persoana respectiva mi-a trimis cateva mesaje la telefon,...sub orice critica,nu pot sa-ti redau si amenintari de tot felul(bine nu m-am speriat de fel ca nu sunt de loc fricoasa) insa m-a facut sa-mi dau seama ca in ROMANIA oamenii inca nu sunt destul de ,,educati,, mai au de invatat multe,deabia dupa aceia pretentii!
Asta e!
Nu stiu daca o sa mai avem curand aceasta posibilitate...incerc sa-l comving pe sotul meu,sa introducem niste reguli mai dure si cine accepta bine cine nu NU!
Pana atunci,iti doresc toate cele bune.
Ciao.