In loc de introducere...

** Balta Otvesti,pescaria care contine toate ingredientele,pentru ,,masa festiva,, a pescarului pasionat.

**O diversitate piscicola,pentru care cu greu se poate gasi un termen de comparatie,cu o ,,viata de noapte,, care ar putea purta eticheta ,,Balta care nu doarme niciodata,,!

**Pescaria Otvesti,poate satisface toate gusturile,de la cele mai putin pretentioase,pana la cele mai exigente,indiferent de durata vizitei,Baltile de la Otvesti,vor avea intotdeauna ceva de oferit!

**Sa savuram satisfactiile oferite de cea mai nobila pasiune.


INFORMATII FUNCTIONARE SI REGULAMENT

Contactul nostru cu toti pasionatii de pescuit , este unul cat se poate de deschis si de serios , pentru a va face o imagine cat mai clara si detaliata a ofertei noastre , asfel incat satisfactia sa fie maxima.
Daca totusi aveti nevoie de informatii suplimentare , nu ezitati sa ne contactati.
~~~
Accesul cu animale de companie,este interzis pe teritoriul pescariei noastre !


Pescaria de la Otvesti,are 2 balti,bine populate si intretinute si pentru a putea avea o buna colaborare cu clientii nostri(pescarii),am hotarat urmatoarele reguli,in ceea ce priveste pescuitul,pentru cei care doresc sa petreaca timpul liber la baltile noastre.

1.Taxa la balta 1,este de 20,00 ron / pescar / zi / 2 bete.
2.Biletul nu este transmisibil.
3. La ambele balti ,se pescuieste in sistem prinde si elibereaza sau retinere si platesti la kg pestele care vrei sa-l duci acasa.Pentru aceasta,iti trebuie: obligatoriu sa ai in dotare MINCIOG,(ODI-VAMO) si cos pentru pastrarea pestelui, forceps(cleste sau penseta) sau degorjor,pentru a elibera carligul din gura pestelui.
4. Pestele care a fost deja pus in cos,nu mai poate fi eliberat ulterior.
5. Sedinta foto cu capturile,nu trebuie sa depaseasca 2-3 minute,in caz contrar pestele este considerat traumatizat si va fi pus in cos de catre pescar si achitat/kg, la plecare.
6. Monturile de pe lansete,sa nu aiba mai mult de 2 carlige.
7. Taxa la balta 2 este de 100,00 ron / pescar / zi / 2 bete,celelalte reguli idem balta 1.

8. Este permis accesul cu masina pana la app.10 m de malul apei.
9. Lista de preturi / specie de peste / kg:
Crap     - 15,00 ron
Cteno    - 15,00 ron
Caras    -   8,00 ron
Somn R.- 20,00 ron
Stiuca    - 25,00 ron


...Cateva reguli pescaresti,desprinse din enciclopedia de specialitate !

Regulile pescuitului,sunt in majoritatea lor ,,Universal,, valabile,dar cum pescarii provin din mai multe medii sociale,exista situatii cand pescarii trebuie atentionati,
asadar,
**Pescarul nu poate ocupa locul altuia si nu-si poate lansa echipamentul peste plutitorul altuia.In ceea ce priveste ocuparea locurilor este valabil ''Primul venit are dreptul sa aleaga''.
**In cazul scoaterii unui peste mai mare,pescarul trebuie ajutat,chiar daca firul tau trebuie scos din apa pentru a nu-l deranja pe celalalt in urmarirea pestelui.Protejarea pestelui este importanta si in general valabila.Aceasta se realizeaza in doua moduri:
-se elibereaza pestele nedorit
sau
-se transporta cat mai repede pestii destinati consumului.
**O regula foarte importanta,ce trebuie sa fie retinuta este ca si ceilalti savureaza pescuitul la fel ca si tine.Trebuie sa fie lasati sa-si gaseasca placerea in pescuit,fara sa fie impiedicati,fara discutii.
**Cuvantul compromis trebuie avut in vedere de catre pescari.
**Deseurile,constituie o problema;pentru prezenta lor pe maluri,sunt responsabili toti pescarii,dar regulile sunt simple:-nu lasa deseuri dupa tine si aduna-le pe cele lasate de altii.
**Carligele,firele imprastiate sunt foarte periculoase atat pentru pasari si alte animale,cat si pentru oameni,deci trebuie sa fie adunate cu grija.Carligele de otel inox trebuie sa fie evitate,pentru ca nu se corodeaza si pot provoca accidente in iarba sau nisip.

P.S

***Daca cele ce am scris mai sus vi se par cumva deplasate sau dintr-un motiv sau altul nu va satisfac,va rugam sa nu vizitati pescaria noastra.

create your own banner at mybannermaker.com!